AMRE Mobilie me cilësi të lartë

TË PUNUAR ME DUAR NË ITALI

na kontaktoni

AMRE mobilje italiane

Dhjetë kilometra nga Prishtina, përgjatë autostradës për Shkup, selia e Ekspozita Amre që nga viti 2000, nga themeluesi dhe shpirti i Amre, z.Rrahim Spahiu në qytetin e Lipjanit - Kosovë. Duke filluar nga e para dhe duke besuar në një projekt të madh, ka mbërritur të bëhet pikë e shitjes e referencës për Mobilje Made në Itali në tërë Kosovën. Dhoma dite, Divana, Shtretër,Dhoma Gjumi, Mobilje Zyre dhe Kuzhina: Amre është një realitet i jashtëzakonshëm gamë e të cilëve shtrihet nga moderne te klasike dhe të luksit. Një ekspozite e vlerësuar në nivel lokal që ka fituar reputacion të madh edhe në Evropë, Amerikë dhe Azi, në sajë të furnizimeve për hotele të mëdha, vila presidenciale. Në vitet e para kompania ka filluar me një ekspozite prej 350 m2 fal punës dhe angazhimit është rrit edhe ekspozita në 6,200 m2 dhe një depo 5,500 m2. Dëshironi të dini sekretin e suksesit tonë? Vetëm Mobilje me cilësi të lartë nga kompanitë më të mira në Itali dhe një ekspozite të shkëlqyer në shërbim të projektimit, të cilësisë dhe profesionalizmit, të njohur lehtësisht, për të plotësuar nevojat e ndryshme të secilit klient.

...
...
...

NDRYSHOJE FLUKSIN E PUNES


MË SHUMË SE MOBILIE


...
...

610

Successfully Projects

BESOJENI PROJEKTIN TUAJ SPECIALISTËVE TONË


MOBILIE

NDIQENI TRENDET E FUNDI DHE PËRFITONI NGA NDRYSHIMET

01
TOP BRENDE

Brendet më të mëdha Italiane

02
QUALITET I LARTË

QUALITET I LARTË

03